top of page
Schermafbeelding 2019-05-01 om 14.52.34.

Over mij

Zij die me kennen weten dat ik iemand ben met passie, vuur, van veel gas geven, … en dat traagheid daar niet altijd inpast.  Dankzij Yoga leerde ik door de jaren heen stil te zitten. 

Nadat het leven me een aantal pittige lessen had geleerd, zoals vaak gebeurt in een mensenleven, kwam ik in contact met yoga. 
Ik geef toe, het was alles behalve liefde op het eerste gezicht. Zo kwam ik er al heel snel achter dat yoga veel meer was dan enkel met de vingers de grond te raken of op je hoofd te leren staan, waar ik zo graag mee uitpakte...

Ondanks de onrust die ik al van kinds af aan meedroeg, en voor enorme weerstand zorgde op de yogamat, bleef het me op één of andere manier uitdagen. Misschien was het het competitie beest in me, dat ook weer hierin mijzelf wou bewijzen. Zeker niet de juiste instelling, en naarmate yoga onder mijn huid kroop, besefte ik dat er niets te bewijzen viel. Maar het was een motivatie, zoals iedereen die heeft.

 

En daarvoor ben ik dankbaar. Want uiteindelijk heeft yoga me zo véél meer gebracht dan enkel met mijn handen de grond te kunnen raken… Hardheid en verzet maakte plaats voor zachtheid, liefde en acceptatie… liefde voor mezelf en hiermee liefde voor het leven. Ik mag gerust zeggen dat yoga mijn leven heeft gered en bijna alle keuzes daarna heeft beïnvloed.

Stilaan groeide het verlangen om mijn ervaringen te delen met anderen en besloot ik een opleiding te volgen tot yogadocent

Ondertussen  help ik mensen om met behulp van yoga te worden wie ze écht zijn. Te zien hoe yoga mensen op weg helpt naar hun volle potentieel maakt me gelukkig en dankbaar.

En verder? Ik ben een natuurmens en ik hou van schoonheid in al haar facetten. Ik wandel en fiets graag en ben moeder van een fantastische dochter. Ik geef yoga- en relaxatielessen en woon samen met mijn man en 2 katten in het landelijke Melsen, omringd door mijn geliefde planten, boeken en wolken.

 

Namasté!

"Yoga taught me to love me, that is why I love yoga."

bottom of page